Restaurant Catering Evenimente

0745.609.277 / 0761.372.262

Restaurant Catering Evenimente

Despre Noi

divider
restaurant lamami acasa
restaurant lamami acasa about us

La Mami Acasa, un restaurant cochet situat în inima orașului Popesti-Leordeni.

Vă invităm să vă delectați cu mâncare proaspătă și delicioasă, gătită cu atenție și pasiune, ca  La Mami Acasa. Meniul Zilei variat vă așteaptă cu bucate savuroase de luni până vineri, iar pizza noastră artizanală, coaptă cu grijă în cuptor pe vatră, este disponibilă și în acele zile. Garantăm astfel o experiență culinară deosebită în fiecare zi a săptămânii.

Eleganța saloanelor de evenimente, o terasă în aer liber dotată cu grătar pe lemne; flori și verdeața, servirea ireproșabila si prețurile rezonabile, sunt elemente care alcătuiesc împreuna rețeta succesului pentru o masa frumoasă în familie sau pentru un eveniment de succes! 

Mâncarea este pregătită zilnic, din ingrediente atent alese, proaspete și de cea mai bună calitate.

Ne mândrim cu pizza artizanală pe care o găsiți în meniul nostru. Cei mai buni pizzari ne-au fost alături pentru a ne șopti secretul rețetelor perfecte pe care noi acum le pregătim pentru dvs.

Nu în ultimul rând punem la dispoziția dumneavoastră și serviciul de catering.
Asigurăm un ospăț delicios indiferent de natura evenimentului: o întâlnire cu prietenii, o petrecere tematică, o aniversare, un eveniment corporate.

Asigurăm transportul și personalul astfel încât și sarcina detaliilor este în grija noastră: tacâmuri, farfurii, pahare, șervețele, s.a

Evenimente

divider

Când vine vorba de evenimente, noi, cei de la La Mami Acasa, credem că fiecare are o poveste unică, fiecare moment trebuie trăit la intensitate maximă, indiferent că vorbim despre un eveniment corporate, un botez, o nuntă sau o petrecere aniversara.

Cu o experiența de peste 7 ani echipa La Mami Acasa iti propune cele mai originale și complete meniuri pentru evenimentele minunate din viața ta.

restaurant la mami acasa 2
restaurant la mami acasa 1
restaurant la mami acasa 3
divider floral

Atenție, respect, perfecțiune, iubire pentru tot ceea ce facem

Contactați-ne cu cea mai mare încredere pentru ofertă detaliată si personalizată și petrecerile dumneavoastră vor fi exact așa cum vă doriți.